Кралят на френския шансон Шарл Азнавур пристигна в България в ранния

...
Кралят на френския шансон Шарл Азнавур пристигна в България в ранния
Коментари Харесай

Шарл Азнавур пристигна в София

Кралят на френския шансон Шарл Азнавур пристигна в България в ранния следобяд през днешния ден. Той кацна на ВИП терминала на летище София, където бе посрещнат от екипа на Продуцентска компания АРТ БГ, уредници на идния му величествен концерт в зала „ Арена Армеец “ на 30 ноември, както и от Посланика на Република Армения, Армен Саргсян.

Шарл Азнавур слезе от самолета, съпроводен от сина си Николас Азнавур и неговата брачна половинка, както и от част от екипа си. Френският Франк Синатра, както е прочут по целия свят огромният артист, сподели прелестно въодушевление и страхотна кондиция.

„ Чувствам се извънредно благополучен, че съм в София. Нямам самообладание да се докосна до българските просвета и гостоприемствоотново. За мен този концерт е в действителност доста персонален и съм подготвил специфична стратегия “, показа с усмивка на уста господин Азнавур.

След късата визита с дипломат Саргасян, световноизвестният френски актьор с арменски корени се насочи към обезпечения му ВИП хотелски апартамент, където всичко бе приготвено в сходство с желанията му: обзавеждане единствено от естествени материали, пухени възглавници, специфична охладителна система за селекцията бели виновност, която също пътува с него, чердже за релаксация и йога, пресни плодове.

Шарл Азнавур ще остане в София общо четири дни, през които има много дейна стратегия. Ученикът на Едит Пиаф изрази също желанието си да направи къса разходка из София и да се запознае с забавните културни и исторически забележителности, като необикновен интерес за него съставляват археологическите монументи, съставляващи античното населено място Сердика.

Освен посланикът на Република Армения, ВИП посетители на концерта на Шарл Азнавур в София на 30 ноември ще бъдат Президентът на Република България господин Румен Радев, който също ще му сервира цветя, както и иконите на родната сцена Лили Иванова и Йорданка Христова, на чието творчество Азнавур показа, че се възхищава.

Спектакълът на Шарл Азнавур на 30 ноември, който ще потопи повече от 5 хиляди родни почитатели в атмосферната на достоверен френски спектакъл, е част от актуалното международно турне на звездата, което ще бъде и последно за кариерата му – неговото огромно „ Сбогом “ със сцената. От София, звездата отлита непосредствено за Виена, а по-късно се завръща в родната си Франция, където са планувани повече от 10 концерта. Турнето ще приключи в Москва, след което Шарл Азнавур ще се отдръпна в родината си в уединението на прелестната природа и атмосфера на своето имение.

Билетите за извънредния концерт на Шарл Азнавур в „ Арена Армеец “ на 30 ноември, могат да се открият в мрежата на Eventim на цени 59 лева, 89 лева и ВИП места от 150 лева и 200 лева Местата са лимитирани, по тази причина уредниците от АРТ БГ поучават за по-ранно закупуване.

На рекордната възраст от 93 години „ френският Франк Синатра “, както постоянно е именуван, е в невероятна форма и не е спирал да концертира през последните няколко години в най-големите международни зали с нестихващи аплодисменти от страна на публиката. На 24 август, Азнавур получи може би най-сериозното самопризнание за изключителната си 70-годишна кариера - той стана първият френски реализатор със звезда в Алеята на славата в Холивуд. Понастоящем Шарл Азнавур е и един от рекордьорите за най-дълголетен актьор на актуалната музикална и театрална сцена.

Роден в фамилията на арменски имигранти под името Шанур Вахинаг Азнавурян, още в ранна детска възраст изпълнителят навлиза в света на театъра. Започва да пее на 9 години и скоро приема артистичното име Азнавур. За неговия пробив оказва помощ ЕдитПиаф, която го чува да пее и го взема със себе си на турне във Франция и Съединени американски щати. Често именуван „ френският Франк Синатра “, Азнавур основава песни на първо място за любовта. Написал е над 1000 песни и мюзикли, направил е над 100 записа и е играл в 70 кино лентата. Азнавур пее на 5 езика и е един от най-известните френски артисти зад граница, като е изпълнявал песни в Карнеги Хол и доста други блестящи концертни зали. В актива си Азнавур има 100 млн. продадени албуми, 1200 песни, 80 кино лентата, 294 албума и хиляди концерти в над 90 страни. Песента, която печели любовта на почитателите из целия свят и изстрелва Шарл на 1-во място в доста страни, се назовава “SHE ” – включена е и в саундтрака на блокбъстъра “Notting Hill ”. Други негови шлагери са и “La Mamma ”, “La Bohème ”, „ Paris Au Mois D`aout “, " Tous Les Visages De L`amour ", " Et Moi Dans Mon Coin " и доста други.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР